Case Study

Luikvouw-flyer van Teplo

Luikvouw-flyer van TeploLuikvouw-flyer van Teplo

Klant.

Teplo is een nieuwe Nederlandse startup die een esthetische en duurzame vorm van verwarming aanbiedt. Ze combineren infraroodverwarming met kunst, resulterend in duurzame 'schilderijen' die uw huis of kantoor kunnen verwarmen.

Probleem.

Het concept van infraroodverwarming is nog relatief onbekend. Daarom wilde Teplo een flyer ontwikkelen die het concept en de voordelen van infraroodverwarming uitlegt. De flyer was bedoeld als een beknopte en begrijpelijke kennismaking met het concept. Daarnaast stelde Teplo zich voor dat de panelen verkocht zouden worden via samenwerkingsverbanden met andere bedrijven. Om deze reden moest de flyer gemakkelijk aanpasbaar zijn, rekening houdend met de merkkleuren van elk bedrijf die geïntegreerd konden worden.

 Het concept van infraroodverwarming is nog relatief onbekend. Daarom wilde Teplo een flyer ontwikkelen die het concept en de voordelen van infraroodverwarming uitlegt. De flyer was bedoeld als een beknopte en begrijpelijke kennismaking met het concept. Daarnaast stelde Teplo zich voor dat de panelen verkocht zouden worden via samenwerkingsverbanden met andere bedrijven. Om deze reden moest de flyer gemakkelijk aanpasbaar zijn, rekening houdend met de merkkleuren van elk bedrijf die geïntegreerd konden worden. Het concept van infraroodverwarming is nog relatief onbekend. Daarom wilde Teplo een flyer ontwikkelen die het concept en de voordelen van infraroodverwarming uitlegt. De flyer was bedoeld als een beknopte en begrijpelijke kennismaking met het concept. Daarnaast stelde Teplo zich voor dat de panelen verkocht zouden worden via samenwerkingsverbanden met andere bedrijven. Om deze reden moest de flyer gemakkelijk aanpasbaar zijn, rekening houdend met de merkkleuren van elk bedrijf die geïntegreerd konden worden.

Oplossing.

Om de flyer unieker te maken, heeft Teplo gekozen voor het gebruik van een luikvouw-ontwerp. In deze stijl wordt de flyer uitgevouwen om meer inhoud te onthullen. Vervolgens heb ik in het ontwerp extra aandacht besteed aan het visualiseren van 'infraroodstraling' om het ontwerp en de inhoud van de flyer te verbinden.

No items found.

Resultaat.

Dit ontwerpproces resulteerde in een mooie en informatieve flyer voor Teplo. Hierin wordt eerst het concept uitgelegd, waarna de flyer de lezer door de voordelen van infraroodwarmte leidt. Ten slotte wordt een oproep tot actie gedaan waarbij de lezer wordt doorverwezen naar de website van Teplo, waar ze meer kunnen ontdekken over infraroodverwarming.

No items found.

Extra deliverables.

No items found.