Case Study

Catchy portfolio Wolfpep

Catchy portfolio WolfpepCatchy portfolio Wolfpep

Klant.

WOLFPEP is een freelance videograaf die videoproducties maakt voor creatieven, bedrijven en artiesten. Hij combineert zijn videoproducties met 3D-graphics om unieke werken te creëren.

Probleem.

Om zijn werk te kunnen tonen aan nieuwe en bestaande klanten had WOLFPEP een centrale plek nodig. Een portfolio waarin hij al zijn videoproducties kon presenteren. Zijn huidige portfolio was echter al enigszins verouderd.

Om zijn werk te kunnen tonen aan nieuwe en bestaande klanten had WOLFPEP een centrale plek nodig. Een portfolio waarin hij al zijn videoproducties kon presenteren. Zijn huidige portfolio was echter al enigszins verouderd.Om zijn werk te kunnen tonen aan nieuwe en bestaande klanten had WOLFPEP een centrale plek nodig. Een portfolio waarin hij al zijn videoproducties kon presenteren. Zijn huidige portfolio was echter al enigszins verouderd.

Oplossing.

Vervolgens heb ik binnen WordPress een website gecreëerd met een speciale focus op het presenteren van video's. Elke categoriebanner is voorzien van een eigen, automatisch afspelende video, waardoor de website constant in beweging is. Door de videoproducties in categorieën op te delen, wilde ik het voor de gebruikers eenvoudiger maken om de verschillende soorten werk van WOLFPEP te onderscheiden.

No items found.

Resultaat.

No items found.

Extra deliverables.

No items found.